Nå er min første yodanja-samling over! Yodanja er en samling er en samling for sortbelter og de som snart skal gradere til sort.

Denne gangen ble det avholdt i Hamar. I ny bil fartet jeg oppover tidlig lørdag morgen og bestemte meg for å bruke navigasjonen i bilen. HAHA – det skulle jeg aldri gjort. Uansett hvordan jeg stilte på den tøysette navigasjonen, ville den ikke ha meg på E6. Når jeg likevel bestemte meg for å kjøre der skulle den straks ha meg ut igjen.

Neste gang jeg skal til Hamar, leser jeg skilter og dropper navigasjonen! Greit nok at det bygges endel nye veier der, og at ikke alle kart nødvendigvis er oppdaterte, men dette var for dårlig!

Når det er sagt, så var det topp stemning på samlingen. Jeg bodde på hotell Astoria (Choice) og synes det var et OK hotell. Var innom en indisk restaurant på lørdag også.

En flott helg er slutt, og nå er jeg sånn passe kaputt i beina. Hyggelig nye bekjentskap ble det også. En flott gjeng! Gleder meg allerede til mars – den neste samlingen i Evje.

 

 

 

 

 

 

 

Flott langs Mjøsa på vei hjem!

Kategorier: Taekwondo

morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder