imageJeg bruker Runkeeper når jeg jogger, går tur eller går på rollerblades. Synes det er en fin måte å holde orden på hvor ofte jeg trener samtidig som jeg ser uvikling.

Siden jogging ikke akkurat er min hovedmetode å holde meg i form, mer som et supplement, har jeg hele tiden savnet enn tilsvarende APP der jeg også kan loggføre andre aktiviteter. Med andre aktiviteter mener jeg selvsagt min taekwondo-trening. Det er tross alt dette jeg gjør oftes.

Da jeg i dag leste om TV2-Sporty laget jeg fort en konto og til min glede var allerede taekwondo en av aktivitetene der. So far so good!

Jeg plottet inn denne ukens aktiviteter av både jogging, og taekwondo vips var jeg i gang. Aktiviteteskalenderen ble fylt opp og TV2-sporty regnet ut hvor mange poeng jeg fikk. Først forstod jeg ikke forskjellen på poengene mellom de ulike aktivitetene og heller ikke at det var en sammenheng mellom om mosjonist, entusiast eller sporty – og hva er forskjellen egentlig? Hvordan vet jeg hva jeg skal velge? Vel, akkurat det skal jeg overleve. Satt med på middels.

image

Siden jeg tidligere har benyttet meg av UP, by Jawbone, oppdaget jeg også at man her kunne taste inn måltidene – noe jeg ikke likte/så nytten av der. Sikkert kjekt for noen, men ikke meg. Veie, ta bilde av og samtidig være alt for fokusert på hva jeg spiser er liksom ikke meg.

Alt hittil har nesten fått meg til å være villig til å betale for denne tjenesten – ja, den koster faktisk penger i motsetning til feks. Runkeeper og andre trenings-apper. Forsøkte å finne prisene nå etter at jeg hadde registrert meg, og det var ikke lett.

Så oppdaget jeg at det fantes integrasjonsmulighet med Runkeeper – noe som gjorde meg enda mer interessert. Om jeg kunne få logget mine Runkeeper-aktiviteter rett inn i min konto på TV2-sporty hadde det vært knalltøft. Bare synd integrasjonen ikke virker da… Først prøvde jeg fra nettleser Firefox – ikke snakk om. Så testet jeg Internett explorer, kom litt lengre, men fremeles ikke vellykket. Om det er TV2 eller Runkeeper som har dette problemet vet jeg ikke, men ting som ikke virker bør selvsagt rettes. Har tvittret om det så blir spennende om TV2 svarer.

Som alle andre treningsapplikasjoner finnes det apps å laste ned til telefonen. Jeg lastet ned appen fra iTunes og forventet selvsagt å se mine taekwondo-økter samt min joggetur allerede inne. Joa, de lå der de, men nå som sykling! Grøss og gru. Ikke kunne jeg velge samme aktiviteter som på websidene til TV2-sporty heller. Plutselig handlet verden bare om langrenn, sykling og jogging. Hvorfor er ikke disse aktivitetene like begge steder, TV2?

Nei, TV2, dere klarte nesten å selge meg abonnement på deres TV2-sporty, men bare nesten. Fremdeles for mye småting som bare irriterer. Fortsetter med Runkeeper jeg. Om dere skulle fikse de tingene jeg adresserer i denne blogg-posten så kan det hende jeg ombestemmer meg.


morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder