SOE sjef John Smedley, så nylig at han trodde SWTOR ville være siste, om ikke det siste store MMOG med en måndelig pris. Han begrunner mye av det med at det er ikke mange aktører igjen som er villig til dette. (Vi snakker fort om en sum på $50 000 000++).

De fleste spill vil heller få i retning av F2P MMO. han poengterer også at han ikke mener det ikke kommer til å komme mer MMOG med måndelig pris, bare at de store sannsynligvis ikke kommer. Det vil fremdeles være både små og mellomstore.

So to be clear, I’m not saying there won’t be any more subscription MMOGs.  I think we’ll continue to see some unless the market shifts enough so this revenue model is no longer viable, which I doubt will happen any time soon.  So, I expect to continue seeing new releases that use this approach.  I just think they’re more likely to be mid- and smaller-budget ones.

Les mer her: kilde.


morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder