Synkronisere et bibliotek til datamaskinen

Du kan synkronisere et SharePoint-bibliotek til datamaskinen, og deretter arbeide med filer i biblioteket ved hjelp av Windows Utforsker. Filoppdateringer synkroniseres til SharePoint når du er tilkoblet. Du kan synkronisere SkyDrive Pro-biblioteket eller et bibliotek på et gruppeområde.

Obs!     Hvis du vil bruke denne funksjonen, mÃ¥ du ha Office 2013 (Standard eller Professional Edition), eller et Office 365-abonnement som omfatter Office-programmer.

Obs!     Hvis denne informasjonen ikke samsvarer med det du ser, kan det hende du bruker en føroppgraderingsversjon av Office 365. Prøv Opprette et nytt arbeidsomrÃ¥de for Ã¥ finne informasjonen som gjelder for deg. Bruker jeg Office 365 etter tjenesteoppgraderingen?

Hva vil du gjøre?

Synkronisere SkyDrive-biblioteket til datamaskinen

Den enkleste måten å synkronisere SkyDrive-biblioteket på, er å gå til SkyDrive og deretter klikke Synkroniser-knappen:

Synkronisere et bibliotek til datamaskinen

Da åpnes veiviseren for synkronisering av bibliotek, og navnet og webadressen til SkyDrive-biblioteket gjenkjennes automatisk. Klikk Synkroniser nå for å starte synkroniseringen av SkyDrive. Klikk Vis mine filer… i dialogboksen for å åpne den synkroniserte SkyDrive-mappen i Windows Utforsker. I Windows Utforsker finner du din synkroniserte SkyDrive i mappen «SkyDrive Pro» i Favoritter-mappen.

SkyDrive-bibliotek synkronisert til en lokal datamaskin

Du kan også starte veiviseren for synkronisering av bibliotek fra SkyDrive Pro-menyen i systemstatusfeltet i Windows:

SkyDrive Pro-menyen i systemstatusfeltet i Windows

Hvis du ikke har synkronisert noen SharePoint-biblioteker på datamaskinen din ennå, vil veiviseren for synkronisering av bibliotek automatisk be deg om å synkronisere SkyDrive, og refererer til nettadressen til SkyDrive. Hvis du vil synkronisere et annet bibliotek, kan du klikke Synkroniser et annet bibliotek i stedet, og deretter oppgi nettadressen til SharePoint-biblioteket du vil synkronisere.

Hvis du synkronisert SkyDrive tidligere, vil veiviseren for synkronisering av bibliotek be deg om å oppgi adressen til biblioteket du vil synkronisere.

Synkronisere et bibliotek for et gruppeområde til datamaskinen

Den enkleste måten å synkronisere et bibliotek på et gruppeområde på, er å gå til biblioteket og deretter klikke Synkroniser-knappen øverst på siden.

Synkronisere et bibliotek til datamaskinen

Da åpnes veiviseren for synkronisering av bibliotek, og navnet og webadressen til gruppeområdebiblioteket gjenkjennes automatisk. Klikk Synkroniser nå for å starte synkroniseringen av biblioteket. Klikk Vis mine filer… i dialogboksen for å åpne den synkroniserte bibliotekmappen i Windows Utforsker. I Windows Utforsker finner du den synkroniserte bibliotekmappen i mappen SharePoint-biblioteker. Den synkroniserte bibliotekmappen har samme navn som områdebiblioteket.

Biblioteker på gruppeområder synkronisert til en lokal datamaskin

Du kan også starte veiviseren for synkronisering av bibliotek fra SkyDrive Pro-menyen i systemstatusfeltet i Windows:

SkyDrive Pro-menyen i systemstatusfeltet i Windows

Hvis du ikke har synkronisert noen SharePoint-biblioteker på datamaskinen din ennå, vil veiviseren for synkronisering av bibliotek automatisk be deg om å synkronisere SkyDrive, og refererer til nettadressen til SkyDrive. Hvis du vil synkronisere et annet bibliotek, for eksempel et gruppeområdebibliotek, kan du klikke Synkroniser et annet bibliotek i stedet, og deretter oppgi nettadressen til SharePoint-biblioteket du vil synkronisere.

Hvis du synkronisert SkyDrive tidligere, vil veiviseren for synkronisering av bibliotek be deg om å oppgi adressen til biblioteket du vil synkronisere.

Begrensninger for synkronisering av innhold i SkyDrive Pro- og andre SharePoint-biblioteker

Vær oppmerksom på følgende begrensninger relatert til synkronisering av biblioteker til datamaskinen med SkyDrive Pro:

  • Du kan synkronisere opptil 20 000 elementer i SkyDrive Pro-biblioteket, herunder mapper og filer.
  • Du kan synkronisere opptil 5 000 elementer i andre SharePoint-biblioteker, herunder mapper og filer.
  • I alle biblioteker kan du laste ned filer som har en størrelse pÃ¥ opptil 2 GB.

kilde:

http://office.microsoft.com/nb-no/support/synkronisere-et-bibliotek-til-datamaskinen-HA102832401.aspx?CTT=5&origin=HA103105947

Kategorier: Nyhet og Info

morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder