Leser hw.no relativt ofte og i dag fikk jeg meg en liten latter.

image

Er det noe jeg hater på nett så er det alle banner-annonsene. Det KRYR av dem og nettaviser (spesielt) blir nesten vanskelige å lese. Heldigvis finnes det løsninger for det. (med mindre du bruker Microsoft-nettleser da – da er det meget begrenset).

Jeg har full forsåelse for at enkelte nettsteder er 100% avhengig av slike banner-annonser og jeg er faktisk “litt” nær å slå av banner-blokkeringen for nettopp hw.no, men når de lager bannere i toppen av nettsiden … da gidder jeg ikke. Alt for mye av nettsiden blir borte!

Om dere fjerner de sinnsykt høye/brede bannerne over topp-logoen deres, så kan jeg lage unntaksregel for dere, men enn så lenge beholder jeg den.

For å fjerne annonser i Chrome eller Firefox bruker jeg Adblock Plus!

Kategorier: geek

morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder