Siden nyttårsaften har jeg hatt feber, hostet og hatt en enorm samling av slim i brystet. Når jeg ligger i sengen om natten og hoster, hører jeg surkling fra halsen om munnen er åpen. Nesten som en liten huleåpning som får luft for første gang. Veldig spesielt.

Det som er værre er egentlig at jeg svetter så fælt om natten. Sengetøy, pute og dyne blir ubehagelig, eller rettere sagt klissvåt. Da jeg ikke gidder å bytte sengetøy flere ganger om natten og jeg har jeg lurt litt på hva jeg kan gjøre.

Løsningen for meg var fryktelig enkel, men også veldig effektiv. Et lite frottéhåndkle på puta og en stort badehåndkle rundt kroppen. Håndklene kan brukes til å tørke fossefallet av svette (ugh, begynner å bli litt ekkelt her nå..) og kan byttes mye enklere enn sengetøyet. Og selvsagt absorberer håndklet svetten mye bedre enn sengetøyet.

Så nå er det bare å vente på legetimen klokken 14, og håpe på en heksekur som får meg raskt på beina så jeg kan starte med taekwondo igjen!

Kategorier: Nyhet og Info

morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder