Dagen i dag gikk for det meste med i Langhus på TTU-vinterleir (Taekwondo), men bilde 2siden Tobias og jeg kom hjem rundt middagstider, var det selvsagt ikke noe i veien for å drikke en øl fra fars julekalender.

Dagens øl, og forøverig nummer to i “serien” het Lade Gaard Brygghus Pilsner. Forrige øl fra Lade Gaard var juleøl, nå altså pilsner.

(kilde) Dette ølet er bare å få kjøpt på Rema 1000, og er da denne kjedens eget øl. Ølet er brygget av Grans med en blanding av gulvmaltet vårbygg og tradisjonelt pilsermalt krydret med tsjekkisk Saaz aromahumle, og er tuftet på gamle håndtverkstradisjoner. (fra flaskeetiketten).

Ølet er friskt og har et fint pilsnerskum. Har et hint av sødme, og en fin ettersmak av malt. Skal jeg være ærlig så hadde jeg ikke så mange forhåpninger til pilsen, men den overrasket meg positivt. Jeg vil si at dette, til forskjell fra mange andre norske pils, er en veldig god og smakfull pilsner og helt klart en pils man kan anbefale.

Karakter 7/10

Kategorier: Nyhet og Info

morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder