Nok en gang er det dukket opp en artikkel som hevder at iPhone og iPad til enhver tid lagrer data om hvor du er. Datatilsynet er naturligvis fryktelig skeptisk til dette (noe jeg også er), og basert på kommentarer fra brukerne fra denne artikkelen i VG er dette #DLD i praksis.

Hva mener du? Er dette BARE et iPhone problem, eller er det bare iPhone som tilsynelatende er avslørt?

Last ned programmet som henter data fra din lokasjon her: http://petewarden.github.com/iPhoneTracker/

[poll id=»4″]

andre kilder: The Guardian

«Although mobile networks already record phones’ locations, it is only available to the police and other recognised organisations following a court order under the Regulation of Investigatory Power Act. Standard phones do not record location data.»

Kategorier: Nyhet og Info

morten.knudsen

Se "om meg"

2 kommentarer

Morten · 04/26-2011 10:43

http://www.digi.no/868046/krever-svar-om-mobilsporing

Som jeg sa… ikke bare iPhone. Noe som ikke var overraskende

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder