Bare fordi det er en av verdens råeste biler, en høyt profilert foretningsmann og VG-nett at litt behov for mer agurknytt postes det i dag at Petter Stordalen parkerte på en P-plass for handikapede. Helt enig om at det er dumt at noen gjør det, men sist gang jeg var feilparkert havnet jeg ikke i avisen. Det kan til og med hende at jeg stod der mer enn 20 minutter!

Og kjære VG – Slutt med den der «bare fordi han har penger og har rÃ¥d til boten…» – det er bare tull! Heng ut en romensk tigger istedenfor!

Stordalen beklager det hele med

«Jeg synes det er trist, pinlig, flaut og alt sammen! Men jeg sÃ¥ ikke skiltet

Han skulle tross alt til Optikeren! hehe

Fin reklame for Mercedes-Benz synes nå jeg!

Kategorier: Nyhet og Info

morten.knudsen

Se "om meg"

5 kommentarer

flygren · 05/21-2010 12:45

Du parkerer ikke på handicap plass. Gjør du det, er du bare dum. Jeg har både Kone og sønn i rullestol, og det er ikke noe man bare driter i.
Når jeg er alene, har jeg 2 blå handycapbevis i bilen, men siden jeg er frisk, tar jeg aldri de plassene. Folk som er frisk, må være jævla syk i hodet dersom man tar de plassene.

Morten Fuglstad · 05/21-2010 12:49

Helt utrolig at VG ikke har noe annet å skrive om enn noen tabber som Petter Stordalen har gjort. Har selv parkert på handicap, blitt kastet ut av pub og kjørt for fort. Hvem kan med hånden på hjertet si at de ikke en eller annen gang har gjort dette?
Petter har jobbet seg opp til den han er fra bunnen av og fortjener hver krone. Hvorfor skal vi vanlige mennesker gå rundt å være misunnelig på han. Har VG ikke større ting å skrive om enn dette bør avisa legges ned. Det skjer da virkelig ting rundt i verden som burde få større oppmerksomhet.
Dette er en av grunnene til at jeg har sluttet å lese papirutgaven av VG. Søppel kan sammenlignes med Se og Hør.

samantha · 05/21-2010 13:19

Helt enig, Morten!

Frode · 05/21-2010 13:23

Må bare spørre: Er du dum,tjukk ihue, ignorant eller syk i hodet dersom man ikke ser et skilt? Eller er det slik at man må få med seg allt fordi man tjener godt , og har en fet bil.
Jeg bare spør flygren……..

Morten Knudsen · 05/21-2010 10:13

mknudsen.org: Stordalens parkeringsflause @petterstordalen @ http://bit.ly/bYwpQJ

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder