Dette måtte jeg bare sitere:

One Billion AppsI går kveld rundet Apple i går 1 milliard nedlastninger fra App Store til iPhone og iPod touch. Over en milliard programmer, spill, nyttig og unyttige verktøy har blitt lastet ned fra Apples App Store og det tok butikken bare ni måneder å nå dette målet. Vi er årevis foran våre konkurrenter, sier Apple om suksessen.

Apple har i lengre tid hatt en konkurranse om dette målet. Program nummer 1 milliard ble lastet ned av Connor Mulcahey (13) fra Weston i USA. Han lastet ned Bump av Bump Technologies og stikker dermed av med iTunes gavekort på hele $10,000. I tillegg til gavekortet får han også en 32GB iPod Touch, en Time Capsule og en splitter ny Macbook Pro.

Vi er «årevis foran» konkurrentene når det kommer til nedlastbare programvare

sa Apples nestkommanderende Tim Cook under onsdagens kvartalspresentasjon, ifølge Wall Street Journal.

Flere av Apples konkurrenter, deriblant Microsoft og Nokia prøver seg nå på lignende butikker. Apple mener selv de vil nå 2 milliard nedlastede applikasjoner før sine konkurrenter i det hele tatt har kommet ordentlig i gang.

Kategorier: Nyhet og Info

morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder