Forleden dag tenkte jeg at jeg hadde vært heldig som ikke hadde hatt noen steinsprut på panser eller frontruta siden jeg fikk bilen i fjor.

I dag skjedde det likevel. På vei til jobb sa det plutselig PANG og en, som vanlig trøtt Morten skvatt noe sinnsykt. Jeg tittet rundt meg og lurer enda på hvor objektet kom fra. Det var ingen biler foran meg, ingen broer med potensielle lømler og bilene i motsatt felt stod mer eller mindre i stillestående.

Hvordan kan dette da skje? Noen som har rullet ned vinduet og kastet noe ut? Uansett ufattelig kjedelig med egenandelen på 1-2 tusen kroner. Kan komme på noen andre ting å bruke de pengene på… sukk.

Kjørte inn om Hurtigruta Carglass Lørenskog på vei til jobb, da de forrige gang hadde veldig god service. Også denne gangen ble jeg tatt i mot på en hyggelig måte, og nok en gang fikk jeg bekreftet at Hurtigruta kan jobben som kundebehandlere.

Nå gjenstår det bare å se hva egenandelen min er på…

Skimter jeg en liten smiley her?? :)

Kategorier: Nyhet og Info

morten.knudsen

Se "om meg"

1 kommentar

Morten Knudsen · 04/22-2010 07:31

@morknudsen: Steinsprut i frontruta @ http://tinyurl.com/25cubw4

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder