Siden barnehagen var stengt i juli og jeg hadde fått beskjed om å ta ferie i juli passet det bra med hele 4 ukers ferie på hytta i år. Det er en stund siden jeg var på hytta så lenge om gangen.

Som dere sikkert så var de første 2 ukene litt merkelig værmessig. Vi hadde både sol og regn nesten hver eneste dag – noe som gjør det vanskelig å planlegge dagen.

Første uken gikk stort sett med til bær-plyndring. Ungene var helt ville i farmor og farfars rips- og stikkelsbærbusker. At de også har noen jordbærbusker gjorde heller ikke så mye. Fikk nesten litt dårlig samvittighet siden de spiste opp alt som var.

Andre uken tok jeg ut 8’ærn for å kjøre litt med Tobias. Planene var mange, men de ble liksom ikke noe av siden det var sånn vær som jeg beskrev over. Noen turer ble det likevel.
For øvrig er vaffelsteking ute i regnvær ganske morsomt.

Uke 3 startet med en dag i dyreparken. Fredrik er blitt litt større nå så det er lettere å ha han med. Det desidert morsomste for han var nok (som Tobias også syntes) ”Afrika” og de ”bondegårdyrene” som er der. Svarte griser, geiter og høner var stas å løpe etter.  Vi var også på et show som het ”Herlig Land”. En fantastisk oppvisning med skikkelig sørlandske gloser. Har skaffet oss både CD og DVD fra forestillingen slik at vi kan mimre utover vinteren. ”Bombehopp” – var høydaren!

Siste uke gikk med til grilling hos tante Eva og onkel Jan Martin, besøk av Tante Anita og Onkel Odd Arne med barna og ellers mye annet hyggelig. Vi var mye i vannet sammen med Tobias og Fredrik. Begge to venner seg mer og mer til vannet – deilig å se.
Vi fikk også tatt den obligatoriske fisketuren. Først 2 store torsk sammen med ungene, så ut uten unger senere for å få nok fisk til alle. Resulterte i en torsk og 12-15 sei. Middag ble koketorsk og seikaker til lunsj. Nydelig.

På veien hjem stoppet vi ikke langt unna Lillesand (Svennevig bro) for å besøke Anniken, Roar og Martin. Kjempehyggelig. Tobias synes det var deilig å treffe Martin igjen.

Alt i alt en meget fin sommer med bra vær. Nå gleder vi oss allerede til neste sommer.

PS! Følg med på denne posten, jeg kommer til å linke inn bilder når jeg får tid.

Kategorier: Nyhet og Info

morten.knudsen

Se "om meg"