472528_10150604220846968_542496967_9479033_439181997_oEtter en fantastisk Ki-trening på fredag, og en 3 timer lang taekwondotrening med Grand Master Cho på lørdag, var jeg ute med Bjerke Taekwondoklubb og stormesteren selv.

Vi spiste på Sushi Nam Kang. Det er andre gang jeg har vært der. Maten er veldig god, litt sterk, men etter min mening for lite. Jeg ble ikke skikkelig mett.

Godt jeg har næringsvett og drakk øl samtidig. Vi dro nemlig på Teddy´s Soft Bar Ao2-XQ5CEAIA-NRetterpå. En skikkelig sliten “bule” på Grønland. Det mest fasinerende var døren til toalettene. Da jeg åpnet døra første gang ble jeg helt satt ut. Måtte tenke et par sekunder før jeg forstod at jeg var i bakgården. Må innrømme at det kanskje ble en øl eller to for mye på lørdagen. Treningen på søndag (2.5t.) var litt ekstra slitsom – den føltes nesten som om hele hjernen flyttet seg når vi feks. hoppet. Men: Helt om kvelden, helt om dagen!

Nå sitter jeg sånn passe mørbanket i lårene og er meget fornøyd – klar for bingen og en ny arbeidsuke.


morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder