Nok en fantastisk sommerdag som startet med frokost ute klokken 0800. Etter noen grovbrødskiver var det rett inn i treningsdrakten for første treningsøkt klokken 0900. Dvs. noen var i gang allerede klokken 0600 på Su Shin. Første treningsøkt for de opp til grønnbelte var en hel time med kun Ap-Chagi med Mester Lee G. Haeng. Helt utrolig at en time med et eneste spark kan være morsomt. Veldig lærerikt!

Etter første trening (andre for noen) og lunsj var det tid for gruppebilde av alle deltakerne. En fin samling av Taekwondo-utøvere fra mange land.
Vi var i tillegg s̴ heldig at Frode ordnet et klubbbilde sammen med Grand Master Cho. Disse bildene kan ses p̴ Bjerke Taekwondo sine webРog faceboksider.

På trening nummer to lekte de opp til grønnbeltene samuraier og trente på eksplosivitet kombinert med Ap Seogi og Momtong Jirugi sammen med litt kamptrening med sidestep og dolyo Chagi. Nok en klissvåt treningsdrakt og som vanlig masse å lære fra Mester Havmøller.

Middagen ble servert som vanlig klokken 18 – denne dagen krydderpølser, kyllinglÃ¥r og cos cos.

En relativt sliten gjeng avsluttet treningssesjonene i dag med en lang stund i svømmehallen med barna. Klar for mer trening i morgen!

Kategorier: Taekwondo

morten.knudsen

Se "om meg"

1 kommentar

Morten Knudsen · 06/28-2010 20:34

mknudsen.org: Dag 2 – mandag @ http://bit.ly/bzqUui

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder