Om Blogglisten

Blogglisten er et sted som gjør bloggen din synlig. Her kan du profilere bloggen din, og dersom du ønsker det få sjansen til å komme på topplisten. Blogglisten hjelper bloggere å få mer trafikk på sine blogger, men hjelper og deg som er bloggleser å finne frem til de beste og mest interessante bloggene i bloggosfæren.

Blogglisten er knyttet opp mot Mediehuset Nettavisens produkter, Nettavisen og Side2, hvor fokusområder ligger på henholdsvis nyheter, økonomi, sport og mote, livsstil, kjendis. Dette gjør at din blogg også kan vises på et av Norges største nyhetssider og Norges største kjendis- og livsstil-side.

Blogglisten har også en toppliste hvor de blogger er rangert etter besøkstall. For å ha en mulighet til å komme på topplisten må du legge inn en “teller” på din blogg, slik at vi kan telle trafikken på bloggen din.

Ja, ja Рvi f̴r se om det skjer noe da.

Kategorier: Nyhet og Info

morten.knudsen

Se "om meg"

1 kommentar

Morten Knudsen · 05/24-2010 17:15

mknudsen.org: Blogglisten.no? @ http://bit.ly/bUw3VX

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder