• Feiltolking av rasisme (Afetenposten). Ja, ENKELTE ting kan helt sikkert oppleves rasistisk, men er så irriterende at media skal dra disse sakene SÅÅÅ langt. Eks. "Å kle seg ut som noen fra en annen kultur er, i bunn og grunn, rasistisk." Sukk! 
  • Pippi-diskusjoner (VG). Først tar de bort negerkonge, så er sydhavskonge også galt – irriterende at ting ikke bare kan få være som det var, så får vi heller være flinkere fra i dag. (selv om det egentlig ikke var noe problem i utgangspuntket!)
  • Apple Watch har for dårlig batterikapasitet – skikkelig irriterende alle diskusjoner rundt dette temaet, samtidig som det blir irriterende om batteriet varer kun en dag. 
  • Northug-hets – Ja, han dreit seg ut, men la mannen få fred nå!
Kategorier: Nyhet og Info

morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder