Er ikke helt sikker på hvor lenge jeg har hatt mitt nåværende hjemmekinoanlegg, men om jeg tipper nærmere 15 år så tror jeg ikke det er helt galt.

Det er selvsagt kommet masse nytt som jeg ikke har på anlegget, og jeg har forsøkt å bygge på med både Airport Express, Apple TV, ny DVD og bedre kabler.

Anlegget har vært bra, og da mener jeg meget bra, på hjemmekino. Altså film med DVD og masse lydeffekter. Naboer har klaget og kaffekopper har flyttet seg på stuebordet – akkurat slikt et hjememkinoanlegg skal låte.

MEN! Er det en ting det aldri har vært spesielt bra på så er det musikk. Har aldri vært fornøyd med musikkgjenngivelsen – og det uten at jeg er spesielt lyd-nerd. Jeg har derfor ofte spilt musikk vha. hodetelefoner eller mine PC-høytalere.

Og når jeg ser egentlig på film i disse dager? Gutta ser på Netflix på TV eller iPad (som meg) og da bruker ikke anlegget.

Summasummarum så har jeg et bra hjemmekinoanlegg som spiller dårlig lyd på musikk.

Derfor –> Velkommen SONOS.

Planene er mange, men på lørdag kjøpte jeg CONNECT og BRIDGE. Tanken var å koble sammen med anlegget over, men siden jeg ikke er fornøyd med lyden har jeg derfor valgt å bytte CONNECTEN med… her kommer det store spørsmålet…

Skal jeg ha:

a) Lydplanke og SUB – og da bare beholde BRIDGE
b) CONNECT:AMP og Dali Lektor 1
c) Play 5 eller 2x Play 5
d) Play 3 eller 2x Play 3
e) Lydplanke og 2x Play 3
f) Lydplanke  og 2x Play 5
g) Lydplanke, sub, 2x Play 5, 2x Play 1 bak, Play 3 kjøkken, Play 3 2 etg, og 2x Play 1 til hvert av guttas rom

HAHA, dette blir moro. Tipper jeg havner på alt. d med 2 stk. Play 3. (med mindre jeg kan bruke Dali Lektor 1 fra (alt b) som sidehøytalere sammen med planken.

Må høre på lyden ned hos hifiklubben. Gleder meg!

Kategorier: Nyhet og Info

morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder