I år hadde vi bestemt oss for å være hjemme i påsken – ha bypåske. Kan ikke huske sist vi ikke var på Launes så det var litt merkelig.

Rett før påske hadde Fredrik omgangsyke og konepone influensa. Siste dag før påskferien (onsdag), klarte jeg selvsagt å få begge deler. En ting er å være syk hjemme alene, men når det er knallfint vær ute og monsterbedriften (les:oss) skal på skiturer, samt finne på noe sammen, er det ikke like moro. Heldigvis tok Betty med ungene i slalombakken og på langrennsturer uten meg.

Jeg så mye på Netflix (Vampire diaries og Lengend of the seeker) og gjorde stort sett ingenting.

Nå som jeg er frisk igjen og sitter på jobb, slo det meg hva værste var. Ingen godteri og ingen kaffe – eller øl! Fyktelig.

Har første kaffekopp på en hel uke nå, og i går kveld hadde jeg første øl. Utrolig godt å være tilbake igjen.

God påske! …

Kategorier: Nyhet og Info

morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder