Siden fjorårets julekalender var en suksess har jeg bestemt meg for å fylle kalenderen med ymse ølsorter i år også. Kommer ikke til å blogge om alle som i fjor, men kommer til (som nå) å skrive et par ord om noen av dem.

De to hittill som er verdt et bilde og noen ord er “Black Death” og “Red October”. Ingen jeg hadde sett eller smakt før. Begge er kjøpt på polet.

Black Death var svart som olje og hadde mye smak. Jeg synes den var god, men kanskje ikke i mengder. Karakter 6+/10

Red October var litt lysere, men likevel mørkere enn vanlig tradisjonell Rignes. På etiketten stod det “periskopet opp” – noe som trolig sikter til filmen med samme navn. Mye humle og en (som vanlig) god øl. 7/10

559852_10151117495996968_57873335_nA9YGgfECAAAQZa4

Ha en strålende uke, og husk å drikk mye godt øl!

Kategorier: Nyhet og Info

morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder