Det er vel ingen hemmelighet at jeg har stor sans for samtlige Apple-produkter!? Har faktisk aldri eid en laptop fra Apple, men det er nok med andre eple-produkter i huset.

iPhone 3GS, iPhone 4, iPod, iPod Touch, iPad, Airport Express, Apple-TV, iMac og snart (håper jeg!) iPhone 5 (eller hva den nå måtte bli hetende!).

Apple begeistrer meg til stadighet, men det er en ting jeg er skeptisk til – og ikke bare litt, egentlig veldig skeptisk til.

Hvorfor bytter Apple ut Google maps med egen nyutviklet kartløsning?! Ja, dere har mye penger Apple, og kan helt sikkert snekre det samme eller bedre som Google allerede har brukt mange år på, men jeg er redd dette kan gjøre at dere får endel negativ kundeomtale…. “Alt var mye bedre før osv osv”.

Må innrømme at det hjalp å se kartløsningen i live på WWDC (streaming), men når jeg ser og leser så mye rart i etterkant kommer tvilen litt tilbake.

Når jeg i dag leser at dere har byttet navn på Kristiansand til “Kardemomme By” er jeg usikker på om jeg skal synes det er søtt eller om det er fatalt? Er dette en spøk eller er det faktisk en skivebom – hvor mange andre slike bommerter finnes?


morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder