For ganske lenge siden bestilte jeg bredbånd fra ICE på hytta. Etter å tidligere ha brukt Telenor og Netcom sine mobile løsninger var det en vanvittig oppgradering.

De siste 2 sommerene har jeg merket en betraktelig nedgang i hastigheten og til tider så imagedårlig at det nesten bare er å droppe hele surfingen.

Jeg sendte derfor en e-post til ICE og spurte om det kunne være min gamle router som kunne være årsaken.

Her er svaret:

Hei og takk for din henvendelse!
Den senderen du mottar signaler fra på Huseheia er litt belastet det kan være mulig at det er derfor at hastigheten har blitt dårligere. Hvis du ønsker å oppgradere modemet ditt til R90 med Uke avtalen så vil det koste 999,- for modemet og 99,- for frakt, du betaler det samme for abonnementet som du har gjort tidligere. R90 modemet har nytt innebygd system som gjør at du kan teoretisk sett få 3 ganger bedre hastighet enn det du har hatt tidligere.
Ha en fortsatt fin dag.
Med Vennlig Hilsen
ICE Kundeservice
www.ice.no

Som dere ser av kartet under er senderen ganske nærme hytta (pila) så utgangspunktet burde absolutt være tilstede for en god bredbåndsopplevelse.

Nå håper jeg at ICE gjør noe med senderen på Huseheia så jeg kan få bedre hastighet til sommeren.

imageimage

Helt ærlig synes jeg ICE kunne fortalt meg om deres planer for en evt. oppgradering av senderen på Huseheia. Nå sier de at jeg TEORETISK kan få bedre hastighet om jeg bruker 1100 kroner. Litt sleip måte å få meg til å kjøpe ny router synes jeg. #ice


morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder