Det kan sies mye om spillutstyr, men når det kommer til mus er det ingen som slår Razer. Jeg har hatt Logitech i flere varianter, et par Microsoft-mus, har testet RAT og sett litt på ROCCAT.

Helt siden min første Razer Copperhead tok kvelden har jeg hatt Razer Mamba. Mamba er nok den beste musen jeg har hatt – bortsett fra at den er beregnet for de med litt større hender enn meg.

Valgte derfor å få ned en størrelse i dag og havnet på Razer Naga Epic.

Så langt like gode som Mamba, og sitter bedre i hånden. Er skeptisk til 12 tommelknapper, og savner allerede de to jeg hadde på Mamba’n, men håper jeg venner meg til dem. Frem- og tilbakeknappene i browser på toppen av musa (default vell og merke) er også litt lame, men vi får se. Blir testing I SWTOR i kveld.

Neste ut blir et nytt gaming-tastatur, da jeg ikke er fornøyd med Logitech G15. Skal ikke se bort i fra at det også blir Razer.

Kategorier: Nyhet og Info

morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder