Må innrømme at jeg kjøpte denne øllen ene og alene av den grunn til at det stod 14% på boksen. En øl med 14% alkohol hadde jeg aldri testet! Men, så feil kan man ta. Alkoholprosenten var bare 5.0% og “Más” betyr mer. Så uten at jeg vet hva det var mer av gikk jeg altså rett i fella.

Samme kan det være for øllen var veldig god.

Amstel Brewery is a Dutch brewery founded in 1870 on the amstelMauritskade in Amsterdam, The Netherlands. It was taken over by Heineken International in 1968, and the brewing plant closed down in 1982, with production moving to the main Heineken plant at Zoeterwoude.

History

The brewery was founded on June 11, 1870 in Amsterdam and named after the Amstel River, the waters of which also served for refrigeration. By 1872, Amstel was annually producing 10,000 hectoliters. For the purpose of storing the beer, winter ice from canals was kept in special double-walled cellars. Originally, the beer was mostly drunk in Amsterdam. From 1883, it was also exported to Great Britain and Indonesia.

Karakter 8/10

Kategorier: Nyhet og Info

morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder