Hadde en diskusjon i lunsjen i går ang. kinesisk nyttår, og i den sammenheng kom vi innom alle disse “year of the dragon”, “year of the …” osv.

I etterkant har vi fått en link til å sjekke hva vi er selv: http://www.chinesezodiac.com/calculator.php

Jeg ble “Year of the ox”

Personality

Occupying the 2nd position on the Chinese Zodiac, Oxen possess such character traits as dependability, strength and determination. Oxen are tolerant individuals who believe that the road to success involves hard work and scrupulous behavior; they don’t believe in taking shortcuts. They characterize those who don’t work hard as lazy individuals not worthy of respect.

Hva er du, og er dette samme som norsk horoskop? Norsk horoskop må jeg si at jeg så å si aldri leser, men dette leste jeg – alt nytt er spennende.


morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder