Nå har jeg i lengre tid brukt BlimE-armbåndet mitt.

Prosjektet “BlimE” er et fellesløft for hele NRK Super og formålet er å inspirere alle barn i Norge til å se hverandre og bry seg om hverandre.

Ser ut som jeg nå må velge….

Nå som Jawbone kommer, må jeg enten ha to armbånd eller bytte det ut. Ikke lett valg, men Jawbone virker skikkelig kult, nerdette og passer meg utmerket.

Ja, takk!

Jawbone UP er enkelt forklart et ganske så stilig Bluetooth-armbånd som du har rundt armen din. Armbåndet kommuniserer med en medfølgende iPhone-applikasjon og bruker sofistikert maskinvare og programvare for å spore brukerens skritt, distanse, tempo, bevegelse og forbrente kalorier i løpet av en dag. Er du for lite aktiv i løpet av en arbeidsdag vil UP-armbåndet minne deg på når det er på tide å stå opp og være aktiv.

(kilde)

Kategorier: Nyhet og Info

morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder