se link til artikkel nederst!

Om jeg skulle skrive om alle gangene media tar opp temaet dataspill og vold og om det har en sammenheng eller ikke, tror jeg nesten at jeg kunne hatt det som heldagsjobb. Ihvertfall i disse dager.

I dag kom jeg over en artikkel som jeg måtte gi Kudos til.

Nettsiden gamer.no har ikke overraskende skrevet en artikkel om nettopp dette temaet som opptar mange. Ikke spesielt rart at de er enige med meg heller? De drifter jo en nettside som er dedikert til dataspill. :)

MÃ¥ sitere et par setninger fra artkkelen:

[quote]Slukøret trasker jeg nedover gaten med hendene i lommene. Rundt meg ser jeg glade mennesker – uten bekymringer, og uten den skyldfølelsen jeg nå går og føler på. Om disse personene ante hva jeg bruker store deler av fritiden min på hadde de muligens gått på andre siden av gaten for å unngå meg. Kanskje er jeg et utskudd, en horribel person og en potensiell fare for samfunnet.

Hvorfor, spør du?

Fordi jeg liker å spille videospill.[/quote]

Disse også:

[quote]Videospill + menneske = morder?

Og jeg som spiller videospill går slukøret langs gaten med hendene i lommen, med en feilplassert skyldfølelse hengende over meg. Det er nok ikke min skyld, men akkurat nå virker det nesten litt sånn.[/quote]

Bra artikkel!

kilde: gamer.no | DN | VG |


morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder