iPhone er verdens beste telefon! Ja, det er den. Har aldri hatt bedre telefon i hele mitt liv. Mange meninger om den, men de som ikke har testet den bør gjøre det før de begynner å synse. Greit nok at det ikke er en SMART-telefon som kanskje Apple selv sier, men den kan det aller meste. Hele poenget med iPhone er alt_det_andre den kan.

MEN! Ja, den sprekker. Har lest mye om dette siden i fjor sommer og har fnyst litt over det hele egentlig. Når det da skjedde meg selv fikk pipa en annen låt. Veldig små sprekker i plasten på baksiden rundt mute-knappen. Da det skjedde leste jeg mer om problemet og her er endel lenker til artikler om emnet.

ipod1.no | ITavisen | mobilen.no

og mange flere.

Hva gjør man når telefonen sprekker? JO! Sender den inn til Moobi (Netcom) og reklamerer. Etter meget kort behandlingstid (samt flere SMS-oppdateringer underveis) fikk jeg i dag følgende beskjed:

«Fabrikkny enhet»

Har du en iPhone fra 2008 er sjansen stor for at det samme gjelder deg. Apple sendte nemlig ut et stort parti med telefoner med denne svakheten i plasten på dette tidspunktet. (finner ikke kilde i farten)  Send inn din og få deg ny!

Kategorier: Nyhet og Info

morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder