Nok en gang står kong Vinter på dør og vi kjenner kulden komme snikende. Hva er ikke bedre enn litt fyr i peisen da?

Hvert år leter vi etter et sted å kjøpe ved. I år fikk jeg hjelp av en snill kollega og hentet 3000 liter ved i Enebakk. Blandingsved. Alt er stablet i hus. Både Tobias og Elisabeth hjalp til.

henger

Gårsdagens sjauing ble ikke uten humorisglatttiske innslag. Først klarte vi å sette oss fast med bilen. Gjørmen var alt for glatt for Peugeot 5008’n til en kollega. Vi forsøkte alle varianter av underlag for å ikke gli. Til slutt fikk vi hjelp av naboen og da dyttet vi bilen lett opp.

musSiden vi ikke hadde noe ved inne fikk Elisabeth oppgaven å stable inn ved peisen først. Hun fant noen sekker og begynte å bære. Mens jeg fortsatte å sjaue ute hørte jeg noen forferdelige skrik inne og Tobias kom løpende ut. PAAAPPAAA!!!! Herregud, tenkte jeg – er det noen som har fått illebefinnende eller værre?? Men neida, det var bare en søt liten mus som koste seg oppi posen Elisabeth hentet ved fra. Mens Elisabeth hylte at jeg måtte fjerne den var Tobias og jeg enige om at den var søt. Tobias ville tom. ha den som kjeledegge.

I underkant av to timer etter vi startet kom all veden i hus. NÃ¥ kan vinteren komme!

ved_i_hus

Kategorier: Nyhet og Info

morten.knudsen

Se "om meg"

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder